gallery/469

Trio D'Amberes

Zingen deed zij al reeds op jonge leeftijd, maar de eerste optredens begonnen pas in 1982 als "backing vocal" bij de pop formatie "Flexible". 

Van de "backing vocal" naar "lead vocal" was de volgende stap bij het top 40 orkest "Night Shift" van hieruit kwam ze eind jaren "80" terecht in de halve finale van de "Henny Huisman Soundmix Show" als "Annie Lennox (Eurhythmics) met het nummer "There must be an angel". 
Bij de opstart van de VTM mocht zij dit nog eens overdoen waar zij uiteindelijk de finale behaalde in de "Soundmix Show" gepresenteerd door Bart Kaël.
Half jaren "90" startte zij de country-blues band "Cadillac Red".

Stevige rock is altijd zijn voorliefde geweest, maar lijnrecht daartegenover was de Nederlandstalige kleinkunst en de melodieuze pop altijd een rustpunt.
Speelde jaren als zanger-gitarist in verschillende covergroepen en kwam eind jaren 90 per toeval in het "Aantwaarps" circuit terecht.
Richtte in 1999 mee "Halfzeven Doenker" op en bracht tussen 2006 en 2012 drie full CD's uit met de groep Schuppezot.
Werkte nadien geregeld als producer maar moest noodgedwongen enkele jaren de gitaar opbergen.
Op doktersbevel werd de eeuwige liefde terug opgepikt.
Naast Trio D’Amberes is hij zanger-gitarist bij de Blue Rock Boogieband

gallery/leo j

Leo is afkomstig uit een familie beroepsmuzikanten, waar zij zowel in de klassieke- als jazzwereld actief waren, zodat hij een erg brede basis meekreeg voor alle muziekstijlen. Leo is van jongsaf aan bezig met dé muziek.
Hij is dus van alle markten thuis en is een échte 'rot in het vak' zoals men dat zegt.
Zijn gitaarwerk werd door andere artiesten steeds meer opgemerkt, zodat de Vlaamse (BE) showbizz hem meermaals vroeg om in te springen. PATRICK ONZIA en vele anderen maakten er dankbaar gebruik van.
Buiten het ware gitaarwerk bij The Scills, stond Leo voorheen tevens mee aan het koord te trekken bij bekende groepen als BILJARTEN NA HALFTIEN en het Antwerpse FILET D'ANVERS.

Dit deed hij dan niet alleen als muzikant, maar ook als zanger en producer.

gallery/martin-2-millionth-1